BAS U18-Meiden tegen Meppel = 35-30 winst

BAS U18-Meiden tegen Meppel
 
Zaterdag was het tijd voor een duel tegen Red Giants Meppel. Warmlopen in een splinternieuwe hal waar de airco niet werkt gaf alweer een apart begin.
Na een gedegen warming-up waarna de deuren open werden gezet, was de strategie zo agressief mogelijk verdedigen en geen enkele drive naar de basket toelaten.
Man to man-verdediging gaat ons steeds beter af en dit stond als een huis!! Aanvallend had iedereen de opdracht om elkaar vrij te spelen door een screen of zelf vrij te komen en als je de kans had dan hard naar de basket te driven.
Het ging de hele wedstrijd hard tegen hard en helaas floten de scheidrechters te weinig bij reach-in-fouten. Iedereen deed haar uiterste best en dit leidde tot een 16-16 ruststand.
In de 2e helft hadden we wind mee en de tegenstander bij het schieten wind tegen. De scores gingen heen en weer totdat we in het 4e kwart een beslissende voorsprong hadden van 5 punten. De laatste 2 minuten werden goed uitgespeeld/gepasst en er stond een eindstand van 30-35 op het bord. Toen was er nog de uitdaging, bleek later, om het sheet te ontcijferen.
Hierbij bij benadering de scores:
 
Lisette             14
Mathilde         5
Lotte               4
Maaike G        4
Yael                 4
Marieke          4
Over 2weken op 6dec gaan we weer naar Meppel, we weten nu wat ons te wachten staat!!
 

SponsorenLid worden?