BAS-U18 meiden tegen Wyba

Zaterdag 1 november was het tijd voor de 4e wedstrijd in de competitie tegen Wyba uit Wijchen.
Om 1430uur begon de wedstrijd in blauwe shirts, geen witte meegenomen! Ja, ook de coach laat wel eens een steekje vallen.
Vanaf het begin werden we bestookt met een full-courtpress, dit was aan het begin bekend en we vingen het op met goede passing en zo min mogelijk dribbelen. Het lukte niet altijd maar iedereen deed haar best en voerde haar taak zo goed mogelijk uit.
Voor Natascha was het de 1e wedstrijd, dus even wennen en haar vader heeft de statistieken bijgehouden. Daaruit bleek dat het team in het totaal 34 rebounds had waarvan 12 aanvallend, totaal 9 steals maar ook 35 turnovers (balverlies). De tegenstander was dit keer een maatje te groot (en te oud) waardoor de eindstand kwam op 85-25.
Het hele team deed haar stinkende best en de coach beeindigde de wedstrijd met een klein toneelstukje richting de 2 volledig onervaren scheidsrechters. Als coach heb ik weer genoeg ontwikkelingen bij iedereen gezien waaruit blijkt dat alle speelsters zichzelf proberen te verbeteren, ook in moeilijke wedstrijden, super gedaan meiden!!!!
Scores:
Lisette:           9
Lotte:             6
Maaike:          6
Mathilde:        4
Volgende week een thuiswedstrijd om 1430uur tegen Batouwe, nieuwe kansen!!!!!!!!

SponsorenLid worden?