Bereid je voor op een geweldig seizoen bij B.A.S. Basketball!

Ben je een gepassioneerde basketbalfanaat op zoek naar een kans om je vaardigheden te laten schitteren? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! De basketbaltrainingen van B.A.S. Basketball starten weer in de week van 4 september. Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze trainingen en je spel naar nieuwe hoogten te brengen.
 
???? Trainingsstart: Week van 4 september
???? Locatie: De Binding, Biddinghuizen

Kijk hier voor de trainingstijden van de verschillende teams
 
Maar dat is niet alles! Markeer ook 16 september in je agenda, want dan gaan onze eerste thuiswedstrijden van start. Je bent van harte welkom om onze teams aan te moedigen terwijl ze op hun eigen veld de competitie aangaan.
Of je nu een doorgewinterde basketballer bent of nieuw in de sport, bij B.A.S. Basketball is er plaats voor iedereen. We streven ernaar om ons team uit te breiden en nieuwe leden te verwelkomen die samen met ons een sportief en succesvol seizoen willen beleven.

Als lid van B.A.S. Basketball kun je rekenen op:
? Leuke uitdagende trainingen
? Spannende wedstrijden en uitdagende competities
? Een gezellige club van medespelers

Dit is jouw kans om je basketbaltalent verder te ontwikkelen en waardevolle vriendschappen op te bouwen. Laten we samen het seizoen van B.A.S. Basketball onvergetelijk maken!
Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact met ons op via onze website (http://www.wijzijnnietgek.nl). We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het veld.
Laten we samen dribbelen, passen en scoren voor een fantastisch seizoen bij B.A.S. Basketball! ????????

SponsorenLid worden?