Ladies Day Tournament met wisselend succes

Het paasweekeind zat er weer aan te komen, tijd voor het jaarlijkse Ladies Day Tournament op paaszaterdag! Ook dit jaar B.A.S. Basketball aanwezig, 's middags de meisjes onder 18 en 's avonds de dames senioren 1.

Voor de meisjes onder 18 op papier een zware test, het team ingedeeld in de onder 20 poule. Ook ontbreekt een van onze toppers, Anniek moet het toernooi helaas laten schieten. Er wordt aangetreden tegen Cangeroes u20 2, Batouwe u20 2 en The Lions u20. Tussendoor is er nog een ingelast oefenpotje tegen Twente Buzzards. De meisjes onder 18 laten zich positief zien. De tegenstanders fysiek duidelijk groter en steviger, maar kwa inzet en techniek staan de meiden er. Tegen Cangeroes wordt de wedstrijd pas in de slot minuten weggegeven, tegen Batouwe en The Lions wordt een kleine overwinning genoteerd. Resultaten welke goed zijn voor een tweede plek en wederom een beker voor de al overvolle prijzenkast in Het Koetshuis. Maar belangrijker een ervaring rijker en hoewel de gemiddelde leeftijd in ons team maar net 15,5 jaar is, kunnen nu met een goed gevoel volgend seizoen de onder 18 competitie overslaan, onder 20 here we come!
De dames senioren 1 ook wederom in actie tijdens het Ladies Day Tournament. Helaas bepaald niet succesvol ditmaal, de scoringsmachine draaide niet. De eerste wedstrijd tegen Forwodians werd ruim verloren, Forwodians een uitstekend team. Tegen Zoebas, Arnhem Eagles en Almonte wordt nipt verloren. Helaas zit er dit keer niet meer in dan de vijfde plaats.

Voor de dames senioren 1 zit het seizoen er nu op. De meisjes onder 18 komen nog wel in actie, op 10 mei staan de Rayon Jeugd Kampioenschappen op Urk te wachten.

SponsorenLid worden?