U18-meiden tegen Batouwe

Zaterdag stond de laatste wedstrijd op het programma tegen batouwe uit Bemmel.
Iedereen was aanwezig en er helemaal klaar voor om er een mooie wedstrijd van te maken.
Het 1e kwart gingen we goed van start en stonden sterk in de verdediging en aanvallend kwamen de scores van Lisette, Lotte en Yael. Stand na het 1e kwart: 7-15 voor!!
Het 2e kwart stond voordat we dat in de gaten hadden in het teken van 3-punters. Achter elkaar scoorden Maaike Klamer, Marieke en Lotte waardoor de ruststand uit kwam op: 20-29 voor!!

Toen besloot de hoofdscheidsrechter dat het tijd was om fouten uit te gaan delen, waardoor in 5 minuten Lisette en Maaike Grootkoerkamp er met 5P's uit moesten. Deze scheidsrechter is een schande voor de basketbalsport. De tegenpartij maakte goed gebruik van dit voordeel en er valt hen ook niets te verwijten.

Na het 3e kwart was de stand 46-42 achter. In het 4e kwart hebben we de eer aan ons zelf gelaten en alle speelsters bleven hun uiterste geven. Helaas was het niet genoeg aangezien het arbitrale duo zich lachwekkend bleef gedragen, wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 76-46.
Ik ben trots op jullie allemaal tijdens deze wedstrijd maar ook op de ontwikkeling die jullie hebben doorgemaakt als team en individueel, petje af!!

Scores:

Lisette         14
Lotte           10
Yael            9
Marieke       8
Maaike K.    3
Maaike G.    2

 

SponsorenLid worden?